Värdet av att välja en fristående fastighetsmäklare på västkusten

Kustnära Fastighetsmäklare AB är en fristående fastighetsmäklare på västkusten, helt utan band till banker och försäkringsbolag.
Det gör att vi kan vara mer flexibla, mer serviceinriktade och mer tillgängliga för våra kunder och deras intressen. En mäklare skall vara en opartisk förmedlare som tillvaratar både säljarens och köparens intressen och hen får inte ha dolda lojaliteter. Vi på Kustnära har ett brett kontaktnät och som vi gärna delar med oss av, men vi säljer inga kringtjänster och vi får inga s.k. kickbacks eller provisioner från andra företag.

Hos oss får du ingen standardlösning, utan vi skräddarsyr alla våra tjänster unikt för varje uppdrag, för varje säljare och varje köpare – helt enkelt för att ingen fastighetsaffär är den andra lik, varje fastighetsaffär är unik på sitt sätt.
Vi kan hjälpa dig med mer än att bara sälja din fastighet. Vi gör kostnadsfria värderingar, svarar på frågor om arv, skatt, avstyckningar och annat som det kanske är dags att börja fundera på inför kommande försäljning eller köp. Även om du inte går i köp- eller säljtankar kan du vända dig till oss med dina funderingar – att fråga och få svar kostar ingenting hos oss. Vi tror på ett personligt engagemang för ett välfungerande samarbete.
Har du inte tillgång till en dator? Det gör inget, vi svarar även på dina förfrågningar via telefon, brev eller ett personligt möte. Vi vet att en del av våra kunder behöver lite mer service, omtanke och tid, detta är något vi mer än gärna erbjuder till våra kunder.
Vi kan hjälpa dig med allt runt en fastighetsaffär utan att du behöver någonting annat än en telefon och en vanlig postlåda.

Mäklare på västkusten
Vi har god kännedom om området och erfarenhet som fastighetsmäklare på västkusten, både i Göteborg och Bohuslän. Vår långa erfarenhet av fastigheter och försäljning anser vi vara en av våra största styrkor.

Du hittar Kustnära i Göteborg, Fjällbacka och Strömstad.

Kustnära Fastighetsmäklare Byggnadsvård

Kustnära Fastighetsmäklare Byggnadsvård