Njut av skärgården i ett eget fritidshus

Bohusläns skärgård har länge varit ett populärt resmål för semesterfirare som längtar efter havet och naturen. Det som lockar är både stillheten i naturen och pulsen i de små samhällena som lever upp och befolkas under sommaren. Till många av skärgårdens öar är det dessutom lätt att ta sig med hjälp av färjor, båtar och broar. Att ha en eget ”smultronställe” i en sådan idyll är för många en dröm, en dröm som kan bli verklighet om man hittar ett bra skärgårdshus till salu.

Att flytta ut till sitt fritidshus på sommaren har blivit en tradition för många och något som blir en välbehövlig avkoppling från vardagens stress. För den som har ett fritidshus nära vattnet blir ljuvliga bad och härliga båtturer ett naturligt inslag under soliga sommardagar. Båtlivet är särskilt aktivt i den bohuslänska skärgården. Under sommaren syns segelbåtar, motorbåtar, stora som små, runt öar i hela skärgården. Även havskajakpaddling är något som är populärt bland besökare i området. Den som önskar ha allt detta runt knuten kan ta reda på om det finns några skärgårdshus till salu eller sjöbodar som man får bo i hos en mäklare i området.

För att hitta en bra köpare bör man ha kunskap om den aktuella marknadssituationen för att kunna prissätta ett objekt korrekt. Avviker man prismässigt måste det finnas ett gott skäl.

Man ska vara noga när man ska sälja fritidshus och anlita en fastighetsmäklare som har bra överblick över aktuell marknadssituation och erfarenhet av försäljning av fastigheter i området. Det finns en fastighetsmäklare som heter Kustnära och som har specialiserat sig på villor, fritidshus och tomter längs västkusten, från Göteborg till Strömstad. Deras erfarenhet har gett dem en god marknadskännedom vilket gör att de kan ge både köpare och säljare goda råd och en bra service.

Hos Kustnära kan både köpare och säljare registrera sig för att hitta eller sälja ett hus på västkusten. Som den erfarna fastighetsmäklare i Göteborg som Kustnära är vet de precis vad köpare efterfrågar när de letar efter ett hus längs kusten eller i skärgården. Den som vill sälja sin villa eller sitt fritidshus kan få en kostnadsfri värdering i samband med en försäljning hos fastighetsmäklaren som sedan hjälper till att hitta en lämplig köpare. Det är alltid ett bra val att vända sig till en professionell mäklare när man vill köpa eller sälja ett hus.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kustnära.”