Letar du efter en professionell fastighetsmäklare tomt Hunnebostrand?

Hunnebostrand ligger på västkusten i den bohuslänska skärgården. Sommarmånaderna är den tid då många turister besöker västkusten för att njuta av sin semester i detta fantastiska lilla samhälle. Det pittoreska bohuslänska landskapet och med sina vackra omgivningar som västkusten erbjuder är det ganska uppenbart varför många turister väljer att semestra där eller väljer att köpa ett sommarställe utefter kusten. Om du går i köptankar bör du ta kontakt med en fastighetsmäklare tomt Hunnebostrand som kan hjälpa dig att hitta din drömbostad eller tomt, för sommarmånaderna eller året-runt boende.
Oavsett vilken boende form du är ute efter har Hunnebostrand och Sotenäs kommun mycket att erbjuda. Närheten till havet gör Hunnebostrand till ett centrum för aktiviteter som fisketurer, dykning och hummerfiske eller båtutflykter. Det finns många fina platser att besöka runtom Hunnebostrand och det finns aktiviteter för alla, förutom den fina hamnen och trevliga restauranger som serverar läckerheter från havet finns det en mängd olika aktiviteter och sevärdheter som bla:

Ramsvik camping – stugby och camping precis vid havet med sandstrand och klippor.

Sotenäs golfbana – en vacker golfbana med 27 hål.

Nordic Ark Zoo – En stiftelse som jobbar för utrotningshotade djurs framtid.

Stenhuggarmuseet – Ett uppmärksammat museum som ligger i ett gammalt stenbrott.

Sportdykning – häng med på en båttur och dyk på populära platser runtom västkusten.

Skulpturpark – vackra skulpturer och konstverk.

Vandring – Soteleden är en ca 7 mil lång vandringsled i en unik miljö. Njut av naturen när den är som bäst.

Hunnebostrand har en stor marina med enorm kapacitet, gästhamnen rymmer upp till ca 200 båtar och är ett populärt stopp för båtfolket. Inom räckhåll ligger flera trevliga platser som tex: Lysekil, Kungshamn och Smögen, Bovallsstrand, Fjällbacka och Grebbestad. Oslo ligger bara 2.5 timmar bilfärd bort.

Fastighetsmäklare tomt Hunnebostrand har garanterat tomter för dig som är intresserad av att köpa mark. Det finns också många fina objekt till salu för dig som är intresserad av ett boende på västkusten, kontakta fastighetsmäklare Hunnebostrand, med deras expertis på området kan du vara säker på att få den bästa service och de bevakar dina intressen för att hitta den bostad som passar dina behov och önskemål. En professionell och erfaren fastighetsmäklare Hunnebostrand, som kan kusten, sköter hela affären professionellt (kontrollerar och verifierar att alla detaljer är i sin ordning, att det begärda priset är rimligt samt klargör frågor rörande köpet).

Författare: Roger Lund

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kustnära.”