Fastighetsmäklare Hunnebostrand

Hunnebostrand är ett samhälle som ligger på Bohuskusten norr om Göteborg. Under större delen av 1900-talet var samhället känt för sin stenindustri som var en av de viktigaste i Sverige med flera stora stenbrott där det bröts granit. Stenindustrin är fortfarande aktiv men idag har Hunnebostrand mycket mer att erbjuda än bohusgranit.

I Hunnebostrand kan man slappna av, ta det lugnt och njuta av kusten på olika sätt; bo på något av hotellen, lägga till med båten i hamnen eller ta en tur ut på havet för fiske eller annat nöje. Detta har gjort Hunnebostrand till ett attraktivt semesterparadis. Har man ett hus här kan det vara idé att värdera hus Hunnebostrand. Intresset av att köpa hus i vackra kustområden är stort inte minst bland välbärgade norrmän.
Tack vare närheten till Norge har Bohuskusten blivit en attraktiv semesterplats för många norrmän. Om man tänker sälja och behöver värdera hus Hunnebostrand ska man anlita någon som har erfarenhet av fastigheter i samma område. Även om man inte vill sälja just nu kan man behöva känna till fastighetens värde bland annat vid låneplaceringar, bodelning eller om man ska lösa ut en delägare.

Några som känner till fastighetsmarknaden i detta sommarparadis och som har erfarenhet av både köp och försäljning av hus i Hunnebostrand är Kustnära som är en fastighetsmäklare Hunnebostrand. Anledningarna till att Hunnebostrand har blivit en populär semesterort är många. Förutom de vackra husen som ofta är gamla och omsorgsfullt renoverade är närheten till havet en starkt bidragande faktor till den tilltagande populariteten. Havet har mycket att erbjuda, allt från svalkande bad till möjligheten till fiske och inte minst segling som är en populär semesteraktivitet längs hela kusten på sommaren.

När det gäller fastighetspriser i Hunnebostrand varierar de precis som i hela landet beroende på läge, skick och storlek. Det finns allt från små sommarstugor till åretruntboende för den stora familjen och både gamla och nya hus. Oavsett vad det är man letar efter kan en fastighetsmäklare Hunnebostrand vara till stor hjälp för att hitta det perfekta huset.

Kustnära är en svensk fastighetsmäklare som har specialiserat sig på och har lång erfarenhet av köp och försäljning av fastigheter på västkusten.

Författare Namn: Nils Berggren

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Kustnäras åsikter.”