Fastighetsmäklare Marstrand

Fastighetsmarknaden på västkusten är eftertraktad bland både svenskar och folk från andra länder som drömmer om att äga en fastighet längs den svenska västkusten. De flesta som är intresserade av att köpa bostadshus eller fritidshus vänder sig till en fastighetsmäklare som har allt från stora villor och perfekta familjebostäder till riktiga sommarparadis.

Kungälv är en populär stad som ligger på västkusten några mil norr om Göteborg. Fortsätter man en bit väster ut mot havet hittar man ön Marstrand mitt i klustret av öar som utgör en del av Bohusläns skärgård. Området är en plats dit många söker sig om somrarna för att bada, segla eller besöka den historiska fästningen, Carlstens Fästning. Fastighetsmäklare i Marstrand har god kännedom om området och alla de små smultronställen som finns att hitta där. Varje gata har sin historia vilket även gör varje hus unikt. Gatorna, som främst trafikeras av fotgängare, inbjuder till lugna promenader dygnet runt.

Den vackra omgivningen och utsikten kan trollbinda vem som helst och göra det svårt att välja var man ska köpa sitt drömhus. En duktig fastighetsmäklare i Marstrand kan vara till stor hjälp när man letar efter hus som stämmer med de önskemål man har oavsett om det gäller läge eller pris.

Sommaren är den absoluta höjdpunkten på året för alla som bor eller har ett sommarhus på västkusten. Små öar och byar lever upp och blir till livliga sommartillhåll under semestermånaderna. Bryggor, hamnar och gator fylls med människor från olika delar av världen. Sommaren är också den tiden på året då fastighetsmäklare i Marstrand har som mest att göra. Många tillfälliga turister som besöker ön upptäcker skönheten och vill gärna komma tillbaka, kanske till och med köpa ett eget hus i området.

Vill man bo på västkusten men inte bara på sommaren är Kungälv en bra plats som bara ligger 2,5 mil från semesterparadiset Marstrand och 2 mil från Göteborg. Kustnära, som är en fastighetsmäklare i Kungälv med mycket god kunskap, erfarenhet och kännedom om fastigheter på västkusten, hjälper dem som letar efter hus i Kungälv med omnejd. Närheten till både havet och storstaden Göteborg gör Kungälv till den perfekta bostadsorten för den som vill ha det bästa från två världar till ett rimligt pris.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Kustnära.”